Duurzaam Onkruidbestrijden

Voor de beheersing van onkruid hebben wij in 2016 een nieuwe innovatieve machine in gebruik genomen. De machine werkt op een veilige en veelal gezonde manier en is tevens effectief en zeer mileuvriendelijk.

Echter de werkzaamheden zijn veel arbeidsintensiever, dan met warm water. Men moet ongeveer 3x behandelen om het beoogde resultaat te behalen.

Verder doe je met warmwater veel minder m² per uur, dan met de voormalige weedseeker. Ondanks de kostenverhoging die daaruit voortvloeit, is het duurzamer en milieuvriendelijker en dat is toch wat iedereen graag wil!

Wij werken in combinatie met de onkruidborstel en de Aqualutions ( heetwater-onkruidbeheersingtechniek). Doordat het warmwater bijna 100ºC wordt, gaat de celstructuur kapot en sterft de plant. Naast onkruidbestrijding verwijdert het ook direct algen en mos. Dubbel voordeel dus!

Uw bestrating wordt er ook mooi schoon van en oud vuil gaat er ook grotendeels mee weg.

Echter proberen wij verhardingen zó onkruidvrij mogelijk te houden, maar de acceptatie van groen op alle typen verhardingen zal omhoog moeten. We spreken dan ook niet meer van bestrijding maar over beheersing van onkruid.

 

De nieuwe innovatieve Aqualutions heetwater-machine wordt ingezet op verharde en halfverharde terreinen, zoals grote stukken bestrating, parkeerterreinen en grind.

Informeer naar de mogelijkheden in uw tuin en/ of bedrijfstuin ( parkeerplaats)

 

LET OP ! : Borstelen kan soms bestrating beschadigen, wij stellen ons hier niet voor aansprakelijk.

 

Share
 

Facebook